Ceh za smeh je blagovna znamka, ki zdru┼żuje upravljanje s talenti, organizacijo prireditev, izobra┼żevanje in ustvarjanje na podro─Źju stand-up komedije, improvizacijskega gledali┼í─Źa, povezovanja prireditev in ostalih oblik alternativne komedije.

S festivalom Pan─Ź in rednimi klubskimi ve─Źeri smo postali nepogre┼íljivi del letne ponudbe zabave in prireditev s podro─Źja stand-up komedije v Sloveniji, a to ┼íe zdale─Ź ni vse. Poleg tega vodimo tudi ┼íolo stand-up komedije in razli─Źne druge gledali┼íke delavnice, nastopamo na korporativnih dogodkih, sodelujemo pri poslovnih izobra┼żevanjih ipd.

Paradni dogodek Ceha za smeh je Festival stand-up komedije Pan─Ź, ki je edini tovrstni festival v regiji. Poteka od leta 2008, v letu 2009 smo ga uspe┼íno izvozili tudi na Hrva┼íko. Festival je vedno razprodan, postal je medijsko odmeven ter se razvil v prepoznavno blagovno znamko na podro─Źju kulture in zabave. V letu 2011 bomo na festivalu nasmejali 6.000 obiskovalcev.

Na┼í kreativni bazen zdru┼żuje tako stand-up komike kot gledali┼íke improvizatorje, poleg tega pa znotraj vrst vztrajamo tudi na strokovnosti pri tr┼żnokomunikacijskih aktivnostih in kulturnem mened┼żmentu. Razvijamo in bogatimo kulturno ustvarjanje na podro─Źju stand-up komedije in improvizacijskega gledali┼í─Źa v Sloveniji, v regiji in v tujini. 

CehZaSmeh © 2010