PROJEKTI, NA KATERIH SODELUJEMO
PANČ FESTIVAL : festival stand-up komedije
gallery/10ka-01
gallery/panč-01

Panč festival je bil ustanovljen leta 2008. Njuna ustanovitelja, Andrej Težak Tešky in Tin Vodopivec, sta oba začetnika stand-up komedije v Slovenije, odlična samostojna komika ter promotorja dobre komedije. Čez celotno svojo kariero si prizadevata za kvaliteten razvoj komične scene v Sloveniji ter vsak dan znov postavljata trende in smernice na tem področju. Panč je edini stand-up festival v Sloveniji z dolgoletno tradicijo. Vsako leto na njem nastopajo priznani slovenski in tuji komiki. 

 

Naša naloga na festivalu je krovna organizacija, produkcija festivala in booking komikov. Prav tako poskrbimo za promocijo ter samo izvedbo festivala. Več o samem festivalu si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

Klub 10ka je eden od projektov, kjer smo popolnoma prepleteni tako pri organizaciji, kot pri vodenju. Klub smo ustanovili z namenom kaljenja novih komičnih talentov ter z idejo o širjenju kvalitetne stand-up komedije v Sloveniji.

 

Prirejamo stand-up, impro, glasbene in druge dogodke z zabavno vsebino. Dogodki se ponavadi dvakrat tedensko, ob sredah in petkih zvečer. Več si lahko pogledate na spodnjih povezavah.

10ka, klub smeha
OVERJAM : international reagge festival
gallery/overjam-01

Overjam je eden najbolj priznanih reagge festivalov v Sloveniji. Z italjanskimi partnerji, ki so prav tako soustanovitelji in organizatorji festivala, sodelujemo že vsa leta. Naše glavne naloge na festivalu so krovna organizacija festivala, produkcija festivala in booking nočnega in dnevnega programa. Tako kot pri Panč festivalu, poskrbimo tudi za pomocijo in izvedbo. 

 

Več o samem festivalu si lahko preberete na spodnjih povezavah.

NAŠI GLAVNI PARTNERJI IN PROJEKTI
gallery/ig-01
gallery/fb-01
gallery/ig-01
gallery/fb-01
gallery/st-01
gallery/st-01
gallery/ig-01
gallery/fb-01
gallery/st-01
  • Produkcija in booking večerovega odra produkcija.
  • Booking posameznih večerov na glavnem odru.
  • Zagotavljanje nekaterih programov za oder stand-up komedije.
FESTIVAL LENT 
OSTALI PROJEKTI IN FESTIVALI
gallery/lent-01
  • Soorganizacija in pomoč pri zagotavljanja programov na glasbenih odrih.
  • Vodenje programa na glavnem odru.
  • Sprejem in hosting glasbenikov na glavnem odru.
PIVO IN CVETJE : festival pivovarne Laško
gallery/pivo in cvetje_logo-01
  • Zagotavljanje dnevnega programa.
  • Vodenje dnevnega in nočnega programa.
  • Pomoč pri bookingu glasbenikov.
CASTLE : Kolpa music festival
gallery/castle-01
#standupmaratonec
gallery/sum-01-01

#standupmaratonec je dobrodelni projekt, katerega je pred petimi leti s plemenito idejo začel Andrej Težak Tešky. Vsako leto organizira več dnevni dogodek, s katerim zbira denar za otroke v stiski. Ker je zagrizen ultramaratonec in hkrati komik, vsako leto združi oba področja v zabavno-tekaški dogodek. Lani smo ustanovili tudi dobrodelno fundacijo, preko katere se bodo zbirala finančna sredstva. Naša naloga znotraj projekta je orgnizacija ter izvedba dogodkov.

 

Več o samem festivalu si lahko preberete na spodnjih povezavah.

gallery/ig-01
gallery/fb-01
gallery/st-01